Innesäljledare till RP Frukt Hässleholm

Startsida/Arbetsannons, Nyheter/Innesäljledare till RP Frukt Hässleholm

Innesäljledare till RP Frukt Hässleholm

Innesäljledare till RP Frukt

Gillar du försäljning och att utveckla ett team? Gillar du även frukt & grönt – då har vi ett jobb för dig! Vi söker nu en innesäljledare till vår nya anläggning i Hässleholm.

Som innesäljledare ansvarar du för vårt säljteam som består av 7 medarbetare. Teamets uppgift är att sälja varor från vårt sortiment som består av framförallt frukt & grönsaker. Ditt ansvar omfattar att driva säljteamet samt våra affärer framåt genom att sätta mål för våra säljare och följa upp dessa.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning.

Vi tror att du har:

  • Stor kunskap och intresse för frukt & grönsaker
  • Erfarenhet från ledande befattning, gärna några års erfarenhet
  • Kunskap och erfarenhet av försäljning
  • Erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet

 

Vad söker vi hos dig?

För att trivas och bli framgångsrik som innesäljledare krävs att du har ett stort driv inom försäljning och service till kunderna. Du bör vara lite av en nörd när det kommer till frukt & grönt som varuslag eftersom det är hjärtat i vår verksamhet. Du måste kunna arbeta självständigt och strukturerat med god planering av dina arbetsuppgifter. Vi har ett högt tempo där du måste vara uthållig, kunna hålla fokus och bevara ditt lugn även när det blir hög belastning. Du är en trygg ledare som får dina medarbetare att växa.

Din arbetsplats

Du kommer tillsammans med dina medarbetare på säljavdelningen jobba i fina lokaler på vår nya anläggning i Hässleholm där vi har huvudkontor och lager. På RP Frukt är vi ca 180 medarbetare.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med vår försäljningschef Magnus Carlsson som du når på telefon 0727-147844.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. HR-avdelningen på vårt moderbolag Martin & Servera hjälper till vid denna rekrytering, så en del av kommunikationen sker via dem.

Senast den 12 mars 2017 vill vi ha din ansökan. Urval görs löpande så välkommen med din ansökan!

2017-02-27T12:09:52+00:00 2017-02-20|Kategorier: Arbetsannons, Nyheter|