Nattchaufförer till RP Frukt i Hässleholm

Startsida/Arbetsannons/Nattchaufförer till RP Frukt i Hässleholm

Nattchaufförer till RP Frukt i Hässleholm

RP Frukt är idag södra Sveriges ledande leverantör av frukt och grönt – vår försäljning riktar sig mot storkök och fördelar sig över både offentliga kunder och privata, såsom restauranger, caféer, hotell mm. Vi har en omsättning på ca 380 miljoner och ca 180 anställda i Hässleholm (huvudkontor & lager) samt Jönköping och Kalmar. RP Frukt AB ägs av Martin & Servera som i sin tur ingår i Axel Johnson-koncernen.

Till vår verksamhet i Hässleholm söker vi nu två chaufförer för körningar nattetid. Tjänsten är en provanställning på ca 85%.

Dina arbetsuppgifter

Varje dag flödar stora mängder varor genom vårt lager och ut till våra kunder. Du tillhör vår enhet i Hässleholm, tillsammans med ca 30 kollegor, och ditt ansvar är att köra mellantransporter till våra enheter i Jönköping, Tranås och Kalmar. Du kommer även att köra en del i Skåne. Arbetet innefattar lastning och lossning av varor och du kommer att ha en del kundkontakt. Arbetstiden är ett rullande 4-veckorsschema där man jobbar mellan 3-5 nätter i veckan med start kring midnatt.

Din profil

Du behöver ha körkort med CE-behörighet, digitalt förarkort, giltigt yrkeskompetensbevis samt erfarenhet av chaufförsarbete. Har du även vana från distribution av livsmedel, i synnerhet frukt & grönt, är det ett stort plus.

Som person är du lite av en nattuggla eftersom körningarna görs nattetid. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att möta människor och är bra på att samarbeta. Du gillar också att hålla dig i form eftersom jobbet är fysiskt krävande och en god grundfysik är ett måste. Det är förstås också ett stort plus om du älskar mat och förstår hur viktigt det är, för alla kockar, att varorna hanteras med största omtanke.

Inom RP Frukt har vi en nära relation med våra kunder och en vilja att varje dag ge dem den service och uppmärksamhet de efterfrågar. Detta kräver ett stort engagemang från alla våra medarbetare.

– Körkort med CE-behörighet, digitalt förarkort och giltigt yrkeskompetensbevis

– Erfarenhet av chaufförsarbete och god lokalkännedom i Skåne och Småland

– Du trivs med att jobba ensam men har en god samarbetsförmåga

Du erbjuds

– Ett självständigt och rörligt arbete i ett familjärt företag som växer

– En del kundkontakt

– Fast timlön, kollektivavtal finns

Kontakt

Har du några frågor, kontakta Mikael Svensson på telefonnummer 0727-147850.

 

Låter det spännande, välkommen med din ansökan senast den 17 mars. 

Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.

 

2017-03-23T17:12:07+00:00 2017-03-3|Kategorier: Arbetsannons|