HR Business Partner till RP Frukt i Hässleholm

Startsida/Arbetsannons/HR Business Partner till RP Frukt i Hässleholm

HR Business Partner till RP Frukt i Hässleholm

Till dotterbolaget RP Frukt söker vi en HR Business Partner med placering i Hässleholm.

Martin & Servera är marknadsledande leverantör till restaurang- och storköksmarknaden. Vi är en värderingsstyrd organisation där frågor som mångfald, långsiktig lönsamhet och hållbarhet står högst på agendan. Vi är drygt 3000 medarbetare, med dotterbolag inräknat, runt om i landet som brinner för att leverera det kunderna behöver. Vårt dotterbolag RP Frukt söker nu en självständig HR Business Partner. Det är en ny roll där du får stor möjlighet att påverka och sätta strategier för framtidens HR-arbete.

Idag är RP Frukt södra Sveriges ledande leverantör av frukt och grönt. Företaget levererar även mejeriprodukter, svenskt och närproducerat kött och charkuterier, drycker och en hel del andra produkter för restaurangmarknaden. På vår produktionsanläggning i Hässleholm arbetar 150 medarbetare. Vårt stora team ger dagligen personlig service till våra tusentals återkommande kunder inom restaurang, café, hotell, kommun och offentlig verksamhet. Tillsammans med systerbolaget Grönsakshallen Sorunda är vi rikstäckande. Vi är redo att fortsätta växa med våra kunder och deras önskemål.

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner arbetar du operativt och strategiskt med att bygga upp en fungerande HR-funktion. Du har stöd från HR-avdelningen på moderbolaget i Stockholm för att dra nytta av eventuella synergieffekter. Inledningsvis är ditt fokus att göra en nulägesanalys och utifrån den prioritera vilka områden som du ska börja jobba med.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Stötta organisationens chefer så att de blir ännu bättre ledare
  • Ansvara för fackliga förhandlingar inom berörd organisationsenhet
  • Ansvara för arbetsrättsliga frågor
  • Kontakt med företagshälsovården
  • Ansvara för rehabiliteringsfrågor
  • Kompetensbaserad rekrytering och personlighetstest
  • Hantera arbetsmiljöfrågor löpande
  • Vara delaktig i och driva olika HR-projekt

Du kommer att vara placerad på RP Frukts kontor i Hässleholm och rapportera till Martin & Serveras HR-chef i Stockholm. Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med en provanställning på 6 månader.

Din bakgrund

Du är utbildad personalvetare eller har en likvärdig universitets-/högskoleutbildning. Du har minst tre års erfarenhet av en liknande tjänst och känner dig trygg med att arbeta operativt med alla delar inom HR-arbetet. Det är mycket meriterande om du tidigare har varit delaktig i att skapa processer och rutiner på en HR-avdelning. Du har dessutom god erfarenhet av fackliga förhandlingar och arbetsrättsliga frågor. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och i skrift.

Personliga egenskaper

Du är en person som har lätt för att skapa relationer. Du är kommunikativ och brinner för att hjälpa och stötta både medarbetare och chefer. Du tar egna initiativ och kan på ett strukturerat sätt genomföra en uppgift. Du är självgående och gillar att ta tag i saker och driva igenom förändringar. Som person är du lyhörd gentemot organisationen och har lätt för att samarbeta med andra.

I rollen är du nyckeln till att vi lyckas driva en agenda som gör skillnad för medarbetare och chefer, såväl som vår affär. För att bli framgångsrik i rollen som HR Business Partner på RP Frukt är det viktigt att du har ett intresse för hur vår affär och verksamhet fungerar.

Mångfald

Inom Martin & Servera ser vi mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Kan du språk utöver god svenska och engelska är det en merit. Ditt ursprung, den du är och dina personliga egenskaper berika både vårt företag och våra kunder. Vi visar mod och engagerar oss för att vara en positiv kraft i arbetsteamet, utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre och att ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder goda möjligheter till inflytande och utveckling. Vi driver ett målinriktat arbeta för hållbarhet, miljö och sociala frågor.

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar Martin & Servera med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf på telefon 0760- 00 18 64 eller på malin.hagglof@wise.se.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är den 2 april. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan! Skicka in din ansökan här: http://www.wise.se/sv/karriar/lediga-tjanster/18473-hr-business-partner-till-rp-frukt-i-hassleholm/

Wise Professionals är Rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

2017-04-11T14:48:15+00:00 2017-03-27|Kategorier: Arbetsannons|