Säljare Offentliga kunder – RP Frukt i Hässleholm

Startsida/Arbetsannons/Säljare Offentliga kunder – RP Frukt i Hässleholm

Säljare Offentliga kunder – RP Frukt i Hässleholm

RP Frukt är idag södra Sveriges ledande leverantör av frukt och grönt – vår försäljning riktar sig mot storkök och fördelar sig över både offentliga kunder och privata, såsom restauranger, caféer, hotell mm. Vi har en omsättning på ca 380 miljoner och ca 180 anställda i Hässleholm (huvudkontor & lager) samt Jönköping och Kalmar. RP Frukt AB ägs av Martin & Servera som i sin tur ingår i Axel Johnson-koncernen.

Säljare Offentliga kunder – RP Frukt i Hässleholm Vi söker en säljare som ska ansvara för våra offentliga kunder, såsom kök i skolor, daghem eller sjukhus.

Vi är ett företag fullt av människor med engagemang, specialistkunskap och erfarenhet. Våra kunder har alla olika behov och önskemål. Varje dag möter vi olika frågor ifrån våra kunder, det kan vara att möta kundens behov av 100 % ekologiska varor, att prata allergener med en kostchef, diskutera med lokala politiker kring aktuella livsmedelsfrågor eller att arbeta med det globala matsvinnet. Våra medarbetare lyssnar på kunderna och hjälper dem att hitta de rätta lösningarna för just sin verksamhet. Vill du arbeta i ett företag som är med och utvecklar restaurang- och storköksbranschen? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift blir att självständigt driva och utveckla affärer med kunder på den offentliga marknaden för att vinna upphandlingar, sluta avtal och uppnå ett långsiktigt samarbete. Tillsammans med kunden identifierar och implementerar du nya affärsmöjligheter. Du kontaktar även nya kunder och genom analyser och uppföljning av kundernas behov kommer du att bidra till att vi får vara med framtida upphandlingar. För att trivas i rollen är du en person som kanske redan har, men framför allt har förmåga att upprätta kontaktnät med både kunder, leverantörer och internt inom företaget.

Vi har en nära relation med våra kunder och en vilja att varje dag ge dem den service och uppmärksamhet de efterfrågar, vilket kräver ett stort engagemang och vilja att arbeta hårt för att nå uppsatta mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Din bakgrund

Vi ser att du har en bakgrund inom försäljning. Erfarenhet från upphandling, förhandlingar, marknadsanalys och försäljningsprocesser är meriterande, gärna från storköksbranschen. Kostekonomutbildning eller liknande samt kunskaper om LOU är meriterande.

Personliga egenskaper

En säljare hos oss är en person som gillar relationer. Du har nära till skratt och kan få människor i din omgivning att trivas och må bra. Affärssinne handlar om att arbeta professionellt och målinriktat för att hitta enkla och bra lösningar där alla blir vinnare. Arbetet handlar både om helhet och detaljer där fokus läggs på det som är viktigast och mest avgörande för att skapa långsiktig och ömsesidig lönsamhet. Det kommer krävas av dig att arbeta strukturerat och uthålligt, att hålla i och inte ge upp.

Din arbetsplats

Du har en arbetsplats på vårt kontor i Hässleholm där vi är ca 150 medarbetare.

Du erbjuds

Du erbjuds ett mycket utvecklande och självständigt arbete med många kontaktytor. Du har en stor frihet att påverka din egen arbetsdag.

Vill du veta mer?

Ring Verksamhetschef Anders Larsson, 0733-154001 eller försäljningschef Magnus Carlsson, 0727-147844.

Välkommen med din ansökning senast den 25 juni 2017.

Ansök via länk:

http://www.martinservera.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1231&rmlang=SE

2017-06-02T05:43:57+00:00 2017-06-2|Kategorier: Arbetsannons|